Tervetuloa WithSecuren™ Golf W/ Matilda -tapahtumaan Suomen huippukentälle Linna Golfiin tiistaina 3 syyskuuta 2024!

Ohjelmassa

• Matildan Golf Master Class  klinikka pelaajille
  • Suomen Olympiakomitean erikoiskilpailu

Tänä vuonna pääset pelaamaan pienryhmissä Matildan kanssa Master Class-hengessä ja kysymään mestarin parhaat vinkit. Mukana myös Suomen Olympiakomitean palkitsemassa olympiatason suorituksia väylällä.

Aloitamme päivän klo 8 ilmoittautumisella, jonka jälkeen varsinainen ohjelma alkaa klo 8.45 herkullisen aamiaisen parissa Klubi loungessa. Tuttuun tapaan kisassa on luvassa erilaisia palkintoja, kuten pisin draivi ja parhaan joukkueen palkinnot. Golf-turnauksen jälkeen voit viettää iltapäivän Linna Golfin tiloissa nauttien myöhäistä lounasta Matildan ja muiden pelaajien seurassa.

Tervetuloa mukaan nauttimaan golfista ja ainutlaatuisesta seurasta!

Lyhyesti Matilda Castrénista

Matilda Castren on kaikkien aikojen menestynein suomalainen naisammattilaisgolfari. Hän on nouseva tähti LPGA Tourilla, maailman suurimmalla golfkiertueella. Matildan menestyksistä mainittakoon, että hän voitti ensimmäisen mestaruutensa LPGA Tourilla vuonna 2021, minkä jälkeen hän voitti Ladies European Tourilla. Menestys johti siihen, että Matilda kutsuttiin pelaamaan Euroopan joukkueessa Solheim Cupissa, jossa Matildan rooli oli olennainen, ja hänellä oli kunnia lyödä viimeinen puttaus, joka varmisti Euroopan joukkueen voiton. Vuonna 2022 hän saavutti ennätyksekseen neljä top 10 -sijoitusta 25 pelatussa turnauksessa.

Aikataulu

Kellonaika
8:00 – 10:00Golfaamiainen klubilla ja harjoitusalueet vapaasti käytössä
8:45 – 9:15Business-osuus Klubiloungessa aamiaisen parissa​
9:15 – 9:45Yhteinen alkulämmittely Matildan johdolla rangella sekä Kilpailuinfo​
10:00Yhteislähtö
14:30 – 15:30Klubisaunat pelaajien käytössä
15:00 – 17:00Runsas buffet-pöytä ja Palkintojenjako Klubiloungessa​